En helt ny gammel fornemmelse.

Det er for første gang siden før julen 2014, at jeg synes jeg er frisk og i en eller anden grad i fin form. Det har taget ca fire måneder, siden operationen i februar, at komme så langt. Denne dag har bragt to gåture på sammelagt 6,5 kilometer med høj puls og sved på panden, der er blevet lavet aftensmad, bagt rugbrød og hvedeboller til morgenmad, der er snakket med naboen og set halvdelen af Malmros’ film Barbara, og sandelig der er også blevet vasket en enkelt vask, og hygget med fruen. Og det allervigtigste, jeg har behandlet de billeder, jeg tog i går af Charlotte L. Alt i alt minder det om en ganske almindelig dag i den semipensionerede fotografs liv fra før bypassoperationen. 

Det har betydet meget, at jeg gik i gang igen med fotograferingen i sidste uge, og at jeg opdagede,  at jeg ikke havde glemt, hvordan man gør, at det føles naturligt at instruere den der fotograferes, at lyset næsten sætter sig selv osv. Trygheden i det kendte skal man ikke undervurdere.

  
Charlotte L. 3. juni 2015 i Charlottenlund.

2 tanker om "En helt ny gammel fornemmelse."

 1. Awesome blog! Do you have any tips for aspiring writers?

  I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything.
  Would you suggest starting with a free platform
  like WordPress or go for a paid option? There
  are so many choices out there that I’m completely confused
  .. Any suggestions? Thank you!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.